Varga Virág vagyok, a BlueBerry vállalkozás megálmodója

Virág vagyok, imádom a meséket, a lovakat, a virágokat és a pasztell színeket.

Kicsi korom óta szeretek kreatívkodni, de hosszú utat jártam be, mire rájöttem, hogyan lehet a szeretett hobbim a munkám. 2020-ban végeztem el egy grafikus képzést, ahol remek tanároktól tanulhattam meg a legfontosabb grafikus programok csínját bínját.

2021-ben fogalmazódott meg a vállalkozás ötlete, nevét kiskutyámról kapta, egy kis szójátékkal fűszerezve. Azóta azon dolgozom, hogy újabb és újabb rajzokkal és termékekkel csaljak mosolyt az arcotokra.

Kisgyermekes édesanyaként sok termékem babáknak illetve újdonsült anyukáknak szól. Szeretnék segíteni az emlékek megőrzésében, hogy azokat később is elő lehessen venni, vagy akár minden nap rá lehessen pillantani.

A rajzolás mellett a lovak szeretete is kiskorom óta elkísér. Pár éve találtam rá a Cseresznyevirág Lovardára, ahol azóta is táborokban segítek, és lovas szülinapokat szervezek. Nagyon szeretek lovakat rajzolni, és szívesen tervezek a lovardának mindenféle aranyos dolgot. Imádom, amikor a gyerekek meglátják az új kis ajándékot, és felcsillan a szemük.